linkedin
+

Multicheck utsedd till framgångsrikt företag

Multicheck har tilldelats det danska näringslivspriset Succesvirksomhed 2021. Företaget har levererat solida resultat och tillväxt under fem år i rad och belönas nu med den stora utmärkelsen.

På Multichecks huvudkontor i Horsens, Danmark, finns nu en guldstatyett graverad med den enkla texten SUCCESVIRKSOMHED 2021. Vägen till den stora utmärkelsen har dock varit allt annat än enkel, eftersom det har krävts flera år av tillväxt och goda resultat.

”Jag är vansinnigt stolt över att vi på Multicheck får denna utmärkelse. Det visar att vi på Multicheck besitter det DNA som krävs för att på ett speciellt sätt bidra till tillväxt, välstånd och därmed framgång i näringslivet,” säger grundaren och vd:n för Multicheck A/S Lars Kramer.

Priset delas ut av Spar Nord och BDO för att hedra och uppmärksamma danska små och medelstora företag. Det delas ut till de företag som bäst lyckas skapa kontinuerlig tillväxt och starka ekonomiska resultat. Kriterierna är bland annat tillväxt i årsresultat och eget kapital under de senaste fem åren.

Ett pris för alla anställda

Lars Kramer grundade Multicheck redan år 2000, och i dag är företaget en marknadsledande leverantör av röntgenutrustning, kontrollvågar, etiketteringsutrustning och metalldetektorer till kunder inom livsmedels- och läkemedelsindustrin samt inom mer traditionella industrier.

”Utmärkelsen går till alla Multicheck-anställda, som var och en av dem gör en stor insats – varje dag. Utan våra skickliga medarbetare skulle Multicheck inte vara där vi är idag, och det understryker det här priset verkligen,” säger en tacksam Lars Kramer.

Den starka tillväxten har gett Multicheck växtvärk, och ett nytt huvudkontor planeras att byggas på en 13 500 m2 stor tomt som Multicheck har köpt i Business Park Bygholm i Horsens.

Utmärkelsen Framgångsrikt företag 2021 delas ut till 1 000 företag i hela Danmark.