linkedin
+

SC-3000 I SC-4000 I SC-5000 I SC-6000

Alla röntgenskannrar från WIPOTEC-OCS har samma välkända och praktiska användarpaneler som våra kontrollvågslinjer. SC-S är tillverkad i rostfritt stål och har kapslingsklass IP65, och med den balkongliknande formen med sneda ytor och den C-formade, svetsade produktkammaren går rengöringen snabbt och enkelt.

WIPOTEC SC-4000 – En populär modell

SC-produktlinjen

Den globalt framgångsrika SC-produktlinjen uppfyller de högsta standarderna för modern kvalitetsledning. Ingenting lämnas åt slumpen när det gäller processsäkerhet och hygienisk design.

Kameradetektor

En högpresterande kameradetektor utrustad med HD-TDI-teknik säkerställer hög upplösning och skarpa röntgenbilder, samtidigt som den ger den optimala basen för bildbehandlingsmjukvaran utvecklad på Wipotec.

Maximal detekteringsnoggrannhet

Den minimala felaktiga avvisningsfrekvensen kombineras med maximal detekteringsnoggrannhet för att ge största möjliga säkerhet. Alla röntgenskannrar från Wipotec har samma välbekanta och bekväma användargränssnitt som finns i kontrollvågslinjen.

Konstruktion av rostfritt stål

Designat för skyddsklass IP65 med full konstruktion av rostfritt stål, har systemet en balkongdesign och sluttande ytor som tillsammans med den C-formade och svetsfria produktkammaren möjliggör grundlig rengöring snabbt och enkelt.

WIPOTEC OCS SC-4000-2
WIPOTEC OCS SC-4000
WIPOTEC OCS SC-4000-3
WIPOTEC OCS SC-4000