linkedin
+

Stefan Hagman ny Sverige-VD på Multicheck

Multicheck, som tillhandahåller innovativa lösningar inom vägning och inspektionsutrustning för bland annat läkemedels- och livsmedelsindustrin, har utsett Stefan Hagman till ny VD för den svenska marknaden. Förhoppningen är att Multicheck under Stefans ledning ska uppnå samma marknadsledande ställning i Sverige som de har i Danmark.      

Stefan Hagman har lång erfarenhet från branschen och kommer senast från en tjänst som försäljningschef på Scanvaegt Systems. På Multicheck kommer han att fokusera på att ta betydligt större andelar på den svenska marknaden för att uppnå samma marknadsledande ställning som i Danmark. För att åstadkomma detta kommer Multicheck bland annat att utöka sitt produktsortiment samt investera ytterligare i den svenska organisationen.

”Multicheck är ett företag med stor tillväxtpotential inom många områden. Just att det är ett ambitiöst företag med stora planer tilltalar mig mycket, och jag ser fram emot att vara en del av den tillväxtresa bolaget nu står inför,” säger Stefan Hagman.

Multicheck har sedan tidigare en stark portfölj av kunder i Sverige, bland annat inom läkemedelsindustrin. I samband med Stefan Hagmans tillträde som ny VD för den svenska marknaden kommer bolaget främst att fokusera på livsmedelsindustrin, som de har ett omfattande produktsortiment för.

”Vi är mycket glada över att vi har lyckats attrahera en talang som Stefan till Multicheck. Stefan bidrar inte bara med många års erfarenhet, utan också med ett driv och engagemang som jag är säker på är rätt matchning för att förverkliga de ambitioner vi har för den svenska marknaden,” säger Lars Kramer, grundare och VD för Multicheck A/S.

Stefan Hagman är anställd som VD för Multicheck i Sverige från och med den 24 april 2023.